Nu het einde van het jaar nadert en er weer een nieuw jaar op ons wacht, is er voor mij altijd een moment van terugkijken op het afgelopen jaar en het jaar wat gaat komen.
Ik wil dit graag met jullie delen in deze blog.

Het afgelopen jaar

Het jaar 2017 stond voor mij in het teken van groei en loslaten.
Mijn praktijk is zo ontzettend gegroeid het afgelopen jaar. Waar ik vorig jaar mijn praktijk er maar een beetje bij deed is het nu iets geworden waar de volledige focus op ligt. Ik heb veel cliënten mogen coachen naar een gezondere leefstijl. Daarnaast stond vooral het laatste halfjaar in het teken van workshops en presentaties geven. Dit vind ik zo ontzettend gaaf om te doen! Nooit verwacht van mezelf, maar als ik voor een groep sta ben ik in mijn element.

Mensen inspireren en motiveren om de eerste stappen te zetten naar een gezondere leefstijl en meer plezier en geluk in het leven. Want dat laatste is ook iets wat absoluut mijn focus heeft! Ik ben me naast het voedingsplaatje ook meer en meer gaan richten op mindset. Ik ben er van overtuigd dat als je niet de juiste mindset hebt, het afvallen gewoonweg niet gaat lukken.

Mijn praktijk is dit jaar dusdanig gegroeid dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn baan in loondienst. Ik werkte al ruim 10 jaar in de kinderopvang en begin dit jaar heb ik mezelf als doel gesteld dat ik dit jaar mijn ontslag zou indienen en JEEJJJ!! dat is gebeurt. Het heeft na mijn laatste dag werkdag even tijd gekost om voor mezelf een ritme te creëren.
Ik had mezelf best een tijd voorbij gelopen in alle drukte en in 1x was daar tijd en ruimte. Daar moest ik, geheel onverwacht, toch aan wennen. De laatste maanden van het jaar hebben ook wel in het teken gestaan om uit te zoeken welk ritme voor mij werkt en hoe ik precies mijn praktijk en coaching in wilde richten. Over dit laatste deel zal ik in de loop van 2018 steeds meer bekend maken. Dus stay tuned!!

2018

Voor 2018 heb ik zoveel nieuwe dromen, plannen en doelen!! Ik ben nog lang niet uitgegroeid in mijn eigen ontwikkeling en qua ontwikkeling binnen mijn bedrijf.

Ik wil ten eerste veel meer gaan schrijven. Dus jullie zullen ook echt vaker een update krijgen op deze site.
Daarnaast ga ik veel meer workshops en presentaties geven. Ik ben hiervoor ook een supergave samenwerking aangegaan met Kitsch en Koekjes. Hier heb ik alle ruimte om mij te ontwikkelen in het geven van workshops. Ik ben dan nu ook druk bezig om nieuwe workshops te ontwikkelen.
In januari staat ook het eerste groepstraject op de planning! Ik heb er onwijs veel zin in, het belooft bijzonder inspirerend te gaan worden!
Daarnaast heb ik voor mezelf ook een doelenlijst gemaakt. Wat wil ik allemaal bereiken in 2018. Dit varieert van persoonlijke ontwikkeling tot financiële ontwikkeling.
Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd of jullie ook zo’n lijst maken. Heb je bepaalde dingen die je graag wilt doen of bereiken in het nieuwe jaar? Laat je me het weten?

Voor nu wil ik jullie hele fijne Kerstdagen wensen en een gaaf en gelukkig 2018!

Liefs Kristy