Sinds ik echt volledig zelfstandig ondernemer ben, heb ik natuurlijk geen directe collega’s meer. Collega’s met wie je kunt sparren over bepaalde werkgerelateerde onderwerpen, maar ook met wie je gesprekken kunt voeren over het hebben van een bedrijf, jezelf meer zichtbaar maken, je bedrijf laten groeien etc. Natuurlijk ken ik ondertussen erg veel mensen binnen mijn werkveld en met een aantal daarvan heb ik ook echt wel intensief contact over bepaalde zaken. Erg fijn natuurlijk, maar ik ben op zoek naar meer. Meer mensen ontmoeten en spreken buiten de hele voeding- en leefstijl wereld.

Dus ik ging afgelopen vrijdag op pad. En wel naar Apeldoorn, naar het lanceerfeestje van Rosanne Raubun. Via Rosanne heb ik het online programma Design Your Dream gevolgd. Via dit programma heb ik mijn mooie website helemaal zelf gebouwd in ongeveer 3 maanden tijd. Nooit gedacht dat dat mij zou lukken, maar het is me toch maar mooi gelukt!

Omring jezelf met mensen die je upliften

Wat ik in het afgelopen jaar heb geleerd is dat het erg belangrijk is om jezelf te omringen met mensen met dezelfde drive, dezelfde mindset. Op die manier wordt je eigenlijk automatisch gepusht om jezelf te ontwikkelen. Als jij bijvoorbeeld mensen in je dichtstbijzijnde kring hebt die negatief ingesteld zijn en die overal beren op de weg zien, dan ben je zelf zeer waarschijnlijk ook voorzichtiger met het nastreven van je doelen.

Dus omring jezelf met mensen waar je echt van kunt groeien, die je iets kunnen leren op welk gebied dan ook. En dat is dus de reden waarom ik afgelopen vrijdag naar Apeldoorn ben gegaan. Nieuwe vrouwelijke ondernemers ontmoeten, sparren en elkaar inspireren.

Tijdens het lanceerfeestje kregen we ook allemaal de gelegenheid om onze website te presenteren aan elkaar. Zo mooi om te zien en te horen welk verhaal er bij iedereen achter zit en dan al die mooie websites die dat verhaal willen vertellen!

Inspirerende presentaties

Tijdens het lanceerfeestje waren er ook twee gastsprekers. Amber van Leeuwen van The Social Goodgirl. Amber is echt DE Instagram specialiste en zij heeft ons alle ins & outs verteld over het gebruik van Instagram. Ik ben zelf nog totaal niet fanatiek bezig met Instagram. Ik heb geen fantastisch mooie feed en mijn foto skills laten ook echt nog wel te wensen over. Maar….Amber heeft me echt gemotiveerd om toch meer met dit mooie kanaal te doen. Het heeft zoveel leuke mogelijkheden. Nu alleen nog een cursus ‘Fotograferen met je mobiel’ en dan kan ik echt los gaan. Dus iemand nog tips voor zo’n leuke cursus? ­čśë

Naast Amber was ook Eva Brouwer van Pak Je Podium van de partij. Ik volg haar nog niet heel lang op facebook, maar ik was al wel ge├»ntrigeerd door wat ze te vertellen had. Ik was dan ook erg benieuwd naar haar presentatie. En wauw….het was gewoon geweldig! Wat een krachtig verhaal had zij en wat is ze een kei in het overbrengen van haar enthousiasme. Zelf begin ik ook steeds meer lol in te zien van het staan op een podium, maar Eva heeft ervoor gezorgd dat het echt is gaan borrelen bij mij! Met onwijs veel goede tips van Eva op zak ben ik ervan overtuigd dat ik met nog meer plezier mijn eigen podium ga pakken!

Mooie foto’s

Tijdens dit leuke feestje was Marleen Sahetapy er om de mooiste foto’s te maken. Mooie sfeerbeelden, maar ook mooie portretten van de Dreamdesigners. Marleen maakt mooie bedrijfsreportages, maar kan dus ook komen op jouw event om daar mooie foto’s te maken.

Als kers op de taart kregen we naderhand de gelegenheid om de foto’s te downloaden in goede kwaliteit. Supergaaf natuurlijk!

Al met al wat het een mooie middag. Ik heb leuke mensen mogen ontmoeten. Het is zo grappig om de persoon te zien, die je al eventjes volgde via bijvoorbeeld facebook. Daarnaast dus ook nog boordevol inspiratie weer naar huis gegaan!

Liefs Kristy