Mezelf wegcijferen

Toen ik 24 was ben ik in een burn-out geraakt. Ik had altijd het idee dat mijn leven prima verliep, tot die ene dag. Ik kon letterlijk niets meer en ik wist op dat moment ook niet wat ik moest doen om het weer goed te kijgen.

Ik heb veel te lang alles voor anderen gedaan om hen maar te plezieren. Mezelf volgepropt met eten waar ik dikker en dikker van werd en waardoor mijn energie steeds lager werd. Stap voor stap ben ik mezelf weer gaan ontdekken en kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf lange tijd had weggecijferd.

Zorgen voor mezelf

En dat wilde ik niet meer. Vanaf dat moment ben ik echt naar mijn gevoel gaan luisteren en ben ik beter voor mezelf gaan zorgen. Zodoende ben ik tot de ontdekking gekomen dat je, door te kiezen voor de juiste voedingsmiddelen, zo ontzettend veel meer energie krijgt. En dat je door meer en regelmatiger te eten je stofwisseling kunt verhogen en dus steeds meer kunt eten en ook nog eens afvalt. Ook zat ik steeds lekkerder in mijn vel, omdat ik er keer op keer voor koos, en nog steeds kies, om te doen waar mijn passie ligt. En dat is waarom ik voeding- en leefstijlcoach ben geworden, ik wil zo graag dat anderen dit ook mogen ervaren!

Inmiddels heb ik sinds 2015 al ontzettend veel mensen mogen coachen naar een gezonder eet- en leefpatroon. Ik vind het zo mooi om te zien hoe deze mensen een nieuw eetpatroon hebben omarmt en hierdoor vele kilo’s zijn verloren en daarbij ontzettend veel, nieuwe, energie hebben terugkregen om te zijn wie ze ├ęcht willen zijn.

En dat is precies waar ik het voor doe!

Mijn doel was een gezonder voedingspatroon. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik wilde me voornamelijk lichamelijk beter voelen en dat mijn kinderen gezonder zouden gaan eten. En dat is gelukt!! Ik ben daarnaast ook nog eens bijna 10 kg afgevallen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Kristy, heel erg bedankt voor je adviezen! (Monica, 10 kilo afgevallen)