Het is geen dieet, geen rare producten. Je kunt gewoon heerlijk normaal eten en je doet je lichaam een groot plezier. Dat is de manier die echt altijd werkt!

1 op 1 coaching Basis

Na een uitgebreid advies op het gebied van voeding, beweging en leefstijl, krijg je intensieve coaching door mij. Op deze manier creëer jij de juiste mindset en een eet- en leefpatroon waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Groepstraject

We gaan 12 weken ontzettend hard aan onszelf werken. In deze 12 weken hebben we 4 groepssessies en daarnaast krijg je in totaal 3 persoonlijke gesprekken. Alles om echt je doelen te bereiken!

Workshops en presentaties

Regelmatig geef ik interessante en leuke workshops en presentaties op het gebied van voeding en leefstijl. Ik kom graag langs om ook bij jou een workshop of presentatie te verzorgen!

1 op 1 coaching VIP

Het aanbod van Right! Food wordt door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil jij weten wat jouw zorgverzekeraar vergoedt, kijk dan hier voor meer informatie.

Dit is echt het traject voor jou als jij echt intensief aan de slag wil! Je bent bereidt om in de spiegel te kijken en inzicht te krijgen in jouw valkuilen en denkpatronen. Daarnaast ben je natuurlijk super gemotiveerd om onder begeleiding  van mij een fantastisch resultaat te boeken!

Wil jij ook eindelijk weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten? Ik wil je daar graag bij helpen. Tijdens het traject krijg je een uitgebreid voedingsadvies met daarbij een persoonlijk voedingsschema, wat past bij jouw leven. Daarnaast gaan we werken aan jouw postitieve mindset. Op deze manier creëer jij een gezond eet-en leefpatroon waar je je hele leven profijt van hebt!

Bij elk consult krijg je ook een uitgebreide lichaamsanalyse waarbij onder andere de volgende punten gemeten worden:

  • gewicht
  • vetpercentage
  • visceraal vet (vet rondom organen)
  • spiermassa
  • lichaamsvocht
  • je ‘echte’ leeftijd
  • BMI

Tijdens de consulten bespreken we jouw vragen en valkuilen. Er zal altijd worden gekeken naar een oplossing die past bij jou en als het moet zal ik je ook flink kunnen toespreken.

Wil jij weten hoe anderen de coaching hebben ervaren? Kijk dan even bij alle ‘Succesverhalen‘.

Ik ben aangesloten bij de ‘Beroepsvereniging Gewichtsconsulentnen Nederland’

€445

Intake + adviesgesprek. Voedingsadvies en persoonlijk voedingsschema en 9 vervolgconsulten. Duur: 4 tot 6 maanden.

Voedingsadvies op maat: €145

Losse consulten: €52,50

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Groepstraject

 

Vanaf 10 januari gaan we 12 weken ontzettend hard aan onszelf werken. In deze 12 weken krijg je een persoonlijke intake waarin we het eerste weegmoment hebben, maar ook jouw doelen voor de komende 3 maanden gaan vaststellen. Daarnaast volgen er in het traject nog één tussentijds persoonlijk gesprek en een afsluitend persoonlijk gesprek, zodat je ook echt stappen gaat maken.

Naast deze persoonlijke gesprekken zijn er ook groepssessies. In deze 4 bijeenkomsten gaan we aan de slag met voeding, leefstijl en mindset. Hoe kunnen we weerstand bieden tegen de valkuilen, hoe blijf je positief en hoe maak je nou goede keuzes op het gebied van voeding en leefstijl? Op deze, en nog veel meer punten, gaan we dieper in tijdens de groepsbijeenkomsten. Elkaar stimuleren en motiveren is hierin de kracht! 

We gaan echt de diepte in, dus ik vraag ook volledige motivatie en inzet tijdens dit traject. Het is nooit de goede tijd om de stap te nemen echt iets te veranderen. De enige goede tijd is NU!

En daarom gaan we knallen!

Om echt helemaal vol voor dit traject te gaan heb ik nog twee bijzondere accenten toegevoegd in dit traject. 2 mooie cadeaus aan jou, omdat ik het je gun het beste uit jezelf te halen.

Je krijgt van mij een speciaal samengestelde behandeling van ‘Mooi by Petra’. Schoonheidsspecialiste Petra legt je volledig in de watten, zodat je echt kunt ontspannen en een moment me-time hebt!

Daarnaast gaan we met de groep een speciale mindfulness workshop volgen van Marjo Asma. Zij is mindfulness coach en heeft speciaal voor dit traject een workshop voorbereid op het gebied van mindfulness eten. Ik kijk er zelf ontzettend naar uit, want het beloofd erg bijzonder te worden!

 

€329 (tijdelijke pilotprijs)

4 groepssessies

3 persoonlijke coachinggesprekken

2 waardevolle bonussen

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Workshops en presentaties

Regelmatig geef ik inspirerende en leuke workshops en presentaties op het gebied van voeding en leefstijl. Ik geef verschillende workshops aan particulieren, zoals de masterclass ‘Suiker’, Gezonde leefstijl , Positieve Mindset of ‘Supermarkt Safari’. Heb jij interesse in één van deze workshops, neem dan contact met me op. Houdt ook mijn Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want daar kondig ik met regelmaat de workshops aan.

Ik verzorg workshops en presentaties voor verschillende soorten bedrijven met als doel om de eerste stap te zetten in de bevordering van vitaliteit van alle medewerkers.

Daarnaast verzorg ik ook voor bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven graag een leuke workshop of presentatie.

Heb je interesse in een workshop of presentatie op jouw werkplek, neem dan contact met me op.